De goedkoopste vakanties boeken?

Een vliegtuig huren voor groepen

Natuurlijk is een lijnvlucht goedkoper dan wanneer je een vliegtuig gaat huren voor groepen. Aan het huren van een toestel kleven echter ook een aantal duidelijke voordelen. Betreft het een reis met een gezamenlijk zakelijk belang dan kun je de reiskosten delen door het aantal passagiers. Hoe groter de groep, hoe beter het dan is voor de prijs per persoon. Vaak echter huren mensen een vliegtuig om iets bijzonders te bieden of om gewoon op vakantie te gaan. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Met een leuke groep naar de Champions League of naar een concert
Een vliegtuig huren voor groepen kan perfect als je samen met een exclusief groepje mensen naar een wedstrijd uit de Champions League wilt, of een bijzonder concert wilt bezoeken. Een vliegtuig huren voor groepen betekent dat er gevlogen wordt wanneer jij dat wilt en vaak kun je nog kiezen vanaf welke luchthaven je wilt vliegen. Je hebt de keuze uit veel meer bestemmingen dan wanneer je kiest voor een lijnvlucht en vertrek en aankomst gaat allemaal veel vlotter dan wanneer je een reguliere vlucht neemt.

Er op uit met collega ondernemers
Bedrijven willen ook nog wel eens een vliegtuig huren voor groepen om er samen even uit te gaan, samen met collega-ondernemers. Bijvoorbeeld om een beurs te bezoeken. Het kan ook zijn dat jij als ondernemer je gasten in de watten wilt leggen. Ook dat is vaak heel goed mogelijk. Je kiest een leuke bestemming, verzorgt vooraf een buffet op de luchthaven en je kunt het logo bijvoorbeeld op de hoofdkapjes van de stoelen in het vliegtuig terug laten komen. In feite kun je door het huren van een vliegtuig voor groepen alles jouw wens laten verlopen. Je bepaalt de bestemming, de vertrektijd, wat er vooraf gaat gebeuren en je kunt ook zorgen voor catering aan boord. Hoe kostbaar het ook mag zijn, je biedt zo wel echt iets heel bijzonders.

Op vakantie naar Ibiza? Geen enkel probleem!
Wat de kosten precies zijn, is afhankelijk van verschillende factoren. Wel kun je met een groep van achttien mensen twee dagen naar Londen voor zo’n 15.000 euro. Wil je een week met een groepje op vakantie naar Ibiza? Dat kan ook prima in een gehuurd vliegtuig. Reken er dan wel op dat je zo’n 25.000 euro kwijt bent. Dat is veel geld, maar hoeveel geld is een onuitwisbare herinnering je waard?

Plaats een reactie