De goedkoopste vakanties boeken?

Een onvergetelijke vakantie beleven? Schaf dan een opblaasbare jacuzzi aan!

Ze maken de laatste jaren een opmars: de opblaasbare jacuzzi’s. Ze zijn in de winter makkelijk op te bergen, nemen niet de gehele tuin in beslag, en zijn natuurlijk ontzettend relaxed om te hebben tijdens je vakantie. Want kom op, wie wil er nou niet een privé spa in z’n achtertuin? Ben je van plan een opblaasbaar bubbelbad aan te schaffen, dan heb je de keuze uit verschillende merken, soorten en maten.

Voor hoeveel personen?
Met hoeveel personen tegelijk wil je van je spa genieten? Met z’n achten in een vier persoons jacuzzi kruipen wordt wel erg knus. De maten starten ongeveer voor vier personen. Wil je met meer dan vier personen erin? Een 6 persoons jacuzzi is dan een optie. Denk absoluut ook aan de maat van je tuin! Hij moet er natuurlijk ook inpassen.

Hoe intens moet de spa sensatie zijn?

Bubblejets creëren de bubbels in een jacuzzi. Hoe meer bubblejets, hoe meer bubbels dus, en hoe intenser de massage. De ene jacuzzi heeft 100 jets, en de andere het dubbele. Deels hangt deze keuze af van budget. Hoe meer jets, hoe duurder de jacuzzi zal zijn. S

Welke merken zijn goed?

Er bestaan verschillende merken opblaasbare bubbelbaden. Intex is een bekend merk van goede kwaliteit. Hiervoor zal je ook betalen, maar bedenk wel: goedkoop is duurkoop. Een goedkope spa zal veel sneller en vaker kapotte bubblejets hebben en ook een veel kortere levensduur hebben dan een wat duurdere. Deels hangt de keuze van het merk dus af van het budget, maar ook hoe lang je met het bubbelbad wil doen. Schaf je hem maar voor enkele seizoenen aan? Dan zal het merk minder belangrijk zij dan wanneer het een investering is voor vele jaren.

Extra’s voor in je bubbelbad

Denk hierbij aan verlichting of opberghoezen. Er bestaan ook geuren voor in het bubbelbad. Deze zijn los aan te schaffen, en zijn veilig voor zowel de huid en het bubbelbad. 

Plaats een reactie