De goedkoopste vakanties boeken?

Vind jouw ideale thermosfles

Dat de thermosbeker in elk huishouden en must have is weet jij natuurlijk al lang. Maar heb jij er zelf al een? Of zit je stiekem toch elke ochtend die te hete koffie in alle haast naar binnen te gieten voor je in de auto stapt? Het is nu echt tijd voor een echte thermosbeker! Lees hier alle aandachtspunten voor de aankoop ervan. 

Voordelen

Als jij ´s ochtends met de auto naar je werk gaat en regelmatig in de file staat, is het natuurlijk fijn om een lekkere bak koffie bij je te hebben. Kies daarom voor een thermosfles die een handzaam formaat heeft en gemakkelijk mee te nemen is. De meeste thermosflessen en thermosbekers zijn 100% lekvrij, zoals bijvoorbeeld de travel mug Emsa. Naast dat jij vanaf nu altijd een verwarmde vloeistof bij je zult hebben, bespaar je ook nog eens flink in je eigen portemonnee. Denk eens aan al die keren dat je koffie bij het koffietentje om de hoek haalt. Vanaf nu verleden tijd! En last but nog least: het is ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Je hoeft vanaf nu namelijk nooit meer gebruik te maken van wegwerpbekers. En zelfs wanneer je een keer wel een lekkere koffie bij het koffietentje wilt halen, dan kun je die thermosbeker gewoon meenemen. Wist je al dat je bij sommige zaken zelfs korting krijgt wanneer je je eigen beker meeneemt?

Vind jouw unieke thermosfles

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten thermosflessen. Je kunt de thermosfles dus helemaal toespitsen op jouw persoonlijke voorkeuren! Ben je bijvoorbeeld iemand die niet genoeg heeft aan twee tot drie bakken koffie, kies dan voor een groter formaat. Ben je veel onderweg en slingert de thermosbeker waarschijnlijk nogal vaak in de rondte in je tas, dan is het verstandig te kijken naar een beker die goed afsluitbaar is en geen vocht verliest in de dop. Drink jij je koffie het liefst in stijl, dan moet je zeker eens kijken naar de hippe travel mug van Nespresso. Of zoek een mooie beker uit waar je jouw unieke print op kunt laten zetten. Wie zegt dat dierenprints niet ook op thermosbekers mogen staan? Laat je creatieve geest in vrije loop!

Tips en tricks

Heb je jouw ideale thermosfles gevonden, dan is het natuurlijk nog een tweede om te zorgen dat jouw nieuwe vriend een lang leven beschoren is. Hoewel de meeste flessen wel tegen een stootje kunnen, gaat het de isolatie niet ten goede wanneer er teveel deuken in het metaal komen. Slippery hands? Kies dan voor een beker die met rubber of siliconen bedekt is, zoals de Bodum. Zo hoef je nooit bang te zijn dat hij ineens uit jouw onhandige vingers glipt. Wil je je drank zo lang mogelijk warm houden, vul de beker dan van tevoren met kokend water. De beker komt dan alvast op temperatuur en zal vervolgens jouw drank met het koude metaal niet afkoelen. Wil je liever een ijskoude drank mee, dan geldt andersom natuurlijk hetzelfde. Veel plezier!

Plaats een reactie