De goedkoopste vakanties boeken?

Tips goedkoop kamperen in de Ardennen

Als je naar de Ardennen gaat, dan ben je vast en zeker avontuurlijk! Je hebt zin in spannende momenten en in uitdaging. Maar wil je ook goedkoop kamperen in de Ardennen? Dit kan op verschillende manieren. In ieder geval is het goed dat je je van tevoren goed gaat voorbereiden, waar wil je naar toe, welke regio, met hoeveel personen, met of zonder huisdieren en wat mag het kosten? Als je dat weet kun je gerichter zoeken en op zoek naar een goedkope kampeerplaats in deze regio.

Camping kiezen

Je gaat op zoek naar een mooie camping en gelukkig kun je je online al goed inlezen. Camping Polleur bijvoorbeeld. Het staat bekend als echte familiecamping in de Belgische Ardennen, je komt hier echt niets tekort. Je vindt hier veel accommodaties en voorzieningen en daarom is er voor jong en oud meer dan genoeg te beleven. De camping zelf ligt in een mooie vallei van de rivier de Hoëgne. Heerlijk wandelen of met de mountainbike toeren, het kan er allemaal.

Bezoek de Ardennen…

Het is tijd dat je zelf eens nagaat wat jij wil doen in de Ardennen en wat je gaat doen hangt af van wie dat er meegaan. Met de kinderen heb jij een andere vakantie en manier van kamperen dan wanneer je samen of met vrienden gaat. Pas het daar dan ook op aan, begin op tijd met de voorbereidingen en zorg dat je genoeg tijd samen door kunt brengen in dit mooie gebied wat je veel te bieden heeft.

Plaats een reactie